- Mish viçi autentik i shkallës A5 Wagyu i importuar nga Japonia.
- Prefektura Hokkaido.
- Certifikata e autenticitetit është e përfshirë me çdo porosi.
- Çdo biftek është prerë me dorë sipas specifikimeve japoneze; rreth 10 oz. dhe 3/8″ të trashë (shih Biftekët me prerje të trashë për trashësinë e biftekut të brendshëm).
- Bagëtia e zezë japoneze (Kuroge).
- Transporti standard i kontrolluar me temperaturë gjatë natës.
- Ky produkt dërgohet i ngrirë.
- Shkrirja është normale gjatë dërgesës.
- Produkt i Japonisë.
Shijoni një përvojë luksoze ngrënieje me këtë biftek A5 japonez Wagyu ribeye nga Emporio 100. Prerja ribeye vlerësohet për aromën dhe strukturën e saj të jashtëzakonshme.
Bifteku ynë japonez Wagyu është një nga viçi më i kërkuar në botë. Mishi luksoz vjen direkt nga Japonia, ku rritet në ferma të vogla sipas standardeve më të larta tradicionale; dieta, stërvitja dhe mjedisi janë të gjitha nën mbikëqyrje të rreptë për të përmbushur kërkesat e larta të sistemit të klasifikimit të Japonisë për Wagyu të importuar premium.
Poroshiri Wagyu nga Prefektura Hokkaido
Poroshiri Wagyu e ka marrë emrin prej nga e ka origjinën në prefekturën Hokkaido, mali Poroshiri. Klima e Hokkaidos lejon që Wagyu të rritet në kushte ideale gjatë gjithë vitit. Atje, Wagyu rritet dhe kujdeset në ferma të vogla nga fermerë të përkushtuar, të cilët kanë kaluar gjithë jetën e tyre duke punuar me bagëtinë.