Mish viçi autentik i shkallës A5 Wagyu i importuar nga Japonia.
- Prefektura Hokkaido.
- Certifikata e autenticitetit është e përfshirë me çdo porosi.
- Çdo biftek është prerë me dorë sipas specifikimeve japoneze; rreth 10 oz. dhe 3/8” të trashë (shih Biftekët me prerje të trashë për trashësinë e biftekut të brendshëm).
- Viç i zi japonez (Kuroge).
- Transporti standard i kontrolluar me temperaturë gjatë natës.
- Ky produkt dërgohet i ngrirë.
- Shkrirja është normale gjatë dërgesës.
- Produkt i Japonisë.
- Striploin është mesatarisht i butë me një strukturë të ekuilibruar. Ofron mermerim të mirë dhe një aromë të fortë viçi.
Poroshiri Wagyu nga Prefektura Hokkaido
Poroshiri Wagyu e ka marrë emrin nga vendi ku rriten bagëtitë Wagyu në prefekturën Hokkaido, mali Poroshiri. Wagyu rriten dhe kujdesen për të në ferma të vogla nga fermerë të përkushtuar që kanë kaluar gjithë jetën e tyre duke i ofruar Wagyu mjedisin perfekt. Klima e Hokkaidos lejon që Wagyu të rritet në kushte ideale gjatë gjithë vitit